Nyheder

Her kan du læse CONCITOs pressemeddelelser, artikler og debatindlæg samt se omtale og præsentationer fra begivenheder, som CONCITO har medvirket i.

 
19. september 2014Artikel
Nordiske tænketanke og erhvervsaktører opfordrer til fælles nordisk front for en højere pris på CO2 på FNs klimatopmøde i New York den 23. september.
Læs hele nyheden
16. september 2014Event
CONCITO inviterer den 7. oktober til debatmøde om muligheder og barrierer for en mere energieffektiv godstransport. Arrangementet er rettet mod praktikere, der arbejder med transport og logistik.
Læs hele nyheden
15. september 2014Pressemeddelelse
Genanvendelse af ledige erhvervsbygninger til nye formål kan være et værdifuldt bidrag til den grønne omstilling, viser ny rapport fra CONCITO
Læs hele nyheden
15. september 2014Artikel
"Pengene skal skifte retning, hvis det skal lykkes os at forene vækst og klimabeskyttelse. Så enkelt og så kompliceret er det", skriver Stine Bosse.
Læs hele nyheden
10. september 2014Artikel
I stedet for afgiftsfritagelse et vist antal år, bør det overvejes at fortsætte afgiftsfritagelsen, indtil en vis andel af bilparken er elbiler.
Læs hele nyheden
29. august 2014Pressemeddelelse
Ny evaluering af det danske regelsæt for klimatilpasning peger på forbedringsmuligheder i en mere klar rollefordeling mellem kommuner og forsyningsselskaber.
Læs hele nyheden
26. august 2014Artikel
Transportbeskatningen bør sikre incitament til at købe de køretøjer, der udleder mindst CO2, at anvende de mest klimavenlige transportformer og ikke transportere sig mere end nødvendigt.
Læs hele nyheden
21. august 2014Artikel
Vi søger en ny direktør, der brænder for klimaudfordringen og kan videreudvikle CONCITO.
Læs hele nyheden
18. august 2014Artikel
Den usikre klimagevinst ved energiproduktion med træpiller og -flis bør få politikerne til at genoverveje den direkte og indirekte støtte til brug af biomasse i de større kraftværker.
Læs hele nyheden
9. juli 2014Pressemeddelelse
Efter seks år som direktør for CONCITO har Thomas Færgeman sagt ja til nye udfordringer.
Læs hele nyheden

Sider