Nyheder

Her kan du læse CONCITOs pressemeddelelser, artikler og debatindlæg samt se omtale og præsentationer fra begivenheder, som CONCITO har medvirket i.

 
29. august 2014Pressemeddelelse
Ny evaluering af det danske regelsæt for klimatilpasning peger på forbedringsmuligheder i en mere klar rollefordeling mellem kommuner og forsyningsselskaber.
Læs hele nyheden
26. august 2014Artikel
Transportbeskatningen bør sikre incitament til at købe de køretøjer, der udleder mindst CO2, at anvende de mest klimavenlige transportformer og ikke transportere sig mere end nødvendigt.
Læs hele nyheden
21. august 2014Artikel
Vi søger en ny direktør, der brænder for klimaudfordringen og kan videreudvikle CONCITO.
Læs hele nyheden
18. august 2014Artikel
Den usikre klimagevinst ved energiproduktion med træpiller og -flis bør få politikerne til at genoverveje den direkte og indirekte støtte til brug af biomasse i de større kraftværker.
Læs hele nyheden
9. juli 2014Pressemeddelelse
Efter seks år som direktør for CONCITO har Thomas Færgeman sagt ja til nye udfordringer.
Læs hele nyheden
27. juni 2014Pressemeddelelse
VILLUM FONDENs bestyrelse har besluttet at give en bevilling på knap 8 mio. kroner til videreudvikling og styrkelse af CONCITOs klimaarbejde i 2014-2016.
Læs hele nyheden
6. juni 2014Pressemeddelelse
Omstillingen til en klimavenlig transportsektor i Danmark kræver langsigtet plan for introduktion af nye teknologier og virkemidler, som reducerer mængden af transport.
Læs hele nyheden
6. juni 2014Artikel
Årets Springfrøpris gik til Langhøjskolen i Hvidovre for et kreativt og nytænkende projekt, hvor de i samarbejde med CONCITOs Klimaambassade inspirerer til mindre madspild og til genbrug af emballage.
Læs hele nyheden
3. juni 2014Event
Igen i år kan du møde CONCITO på en lang række arrangementer på Folkemødet, der på forskellig vis handler om klimaudfordringen.
Læs hele nyheden
21. maj 2014Pressemeddelelse
Energistyrelsens energiscenarier giver et godt afsæt for en mere klimavenlig energiforsyning i Danmark. Nu kan og skal politikerne vælge retning for den langsigtede grønne omstilling.
Læs hele nyheden

Sider