CONCITO hilser 11 nye medlemmer velkommen

Pressemeddelelse
hængeplanter

Danmarks grønne tænketank CONCITO har på dagens rådsmøde optaget 11 virksomheder, organisationer og videnspersoner som nye medlemmer. Vi oplever stadigt voksende interesse for at blive medlem i CONCITO, og på den måde bakke op om og blive en del af dialogen om den grønne omstilling.

”Det er rigtigt positivt, at vi i CONCITO oplever en stadigt voksende interesse for vores arbejde blandt virksomheder, organisationer og videnspersoner. Vi ser en klar tendens til, at flere typer af aktører med deres medlemskab ønsker at blive en del af indsatsen for at accelerere den grønne omstilling af Danmark. Netop bredden i CONCITOs medlemskab er vigtig som baggrund for dialogen om en  accelereret grøn omstilling", siger CONCITOs formand Connie Hedegaard.

CONCITO er en forening med godt 100 virksomheder, organisationer og videnspersoner i medlemskredsen. Medlemmerne inddrages i tænketræf, følgegrupper og klimadialoger, og tilfører ny viden til CONCITO fra både forskning og praksis, der hjælper med at drive klimaindsatsen videre og som potentielt kan have stor effekt. Medlemmerne kan desuden indgå som partnere i nye projektaktiviteter og fungere som CONCITOs ’ambassadører’ i sektor- og virksomhedssammenhænge.

”Jeg er rigtig stolt over, at vi igen kan tiltrække nye vigtige aktører til CONCITOs medlemskreds. Og også denne gang har vi fornøjelsen af kunne byde velkommen til store nøgleaktører på virksomhedssiden, herunder også indenfor nye forretningsområder, hvilket er meget positivt. Det er også første gang vi får en offentlig myndighed i vores medlemskreds, hvilket er særdeles velkomment. Endelig styrkes vores faglige grundlag med tilførsel af nye vigtige kompetencer via personlige medlemskaber. Jeg er rigtig glad for, at vi oplever så stor interesse for at bidrage til vores arbejde", siger CONCITOs direktør Christian Ibsen.

Nye medlemmer 2020

Virksomheder og organisationer

Personlige medlemskaber

  • Hans Jørgen Koch, tidligere direktør i hhv. Nordisk Energiforskning og IEA samt tidligere afdelingschef i Energiministeriet

Læs mere om CONCITOs medlemmer

Relaterede emner