Vil du være klimaambassadør hos CONCITO?

Ungdom, Klimaambassaden
tj
Er du mellem 18-30 år, og vil du være med til at formidle viden om klima og bæredygtighed til børn og unge rundt omkring i Danmark? Så kan du tilmelde dig Klimaambassadens uddannelsesweekend, der løber af stablen d. 23 og 24 september 2022. Det er gratis og foregår hos CONCITO i Læderstræde 20, København.

Klimaambassaden er CONCITOs program for børn, unge og grøn dannelse. Her udvikler vi undervisningsmaterialer og undervisningsforløb med udgangspunkt i tænketanken CONCITOs viden og løsningsorienterede tilgang til klimakrisen. Vi besøger skoler og ungdomsuddannelser og tilbyder også understøttende digitale læringsforløb gennem portalen www.sustainable.dk.

Rollen som frivillig

Alle unge mellem 20-30 år kan tilmelde sig Klimaambassadens uddannelsesweekend for nye frivillige. På weekenden introduceres du til rollen som frivillig, får værktøjer, som du kan bruge i undervisnings- og formidlingssituationer, et vigtigt netværk af andre frivillige, der brænder for den grønne omstilling og så får du klimafaglig viden igennem møder med nogle af tænketankes eksperter og analytikere i alt fra adfærd og forbrug til energi og fødevarer.

Uddannelsesweekenden er fredag d. 23. september, (17-21) og lørdag d. 24. september, (9-20) hos CONCITO på Læderstræde 20 i København. Programmet vil byde på oplæg om både klima, bæredygtighed, grøn dannelse, formidling og didaktik, samt mulighed for at møde andre, der brænder for den grønne omstilling. Man behøver ikke at have konkret erfaring med undervisning for at melde sig som frivillig.

Ansøgningsfrist er d. 19. september 2022

Ansøg her om at komme med på uddannelsesweekenden før d. 19. september, og tilmeld dig på Facebook herDu kan læse mere om Klimaambassaden CONCITOs hjemmeside. Uddannelseweekenden er gratis og der vil være mad og drikke. Det afholdes i København, og hvis du kommer fra andre byer, dækker vi transport og overnatning.

 

 

Relaterede emner
Kontakt
Synnøve
Programchef, Klimaambassaden