Studentermedarbejder til CONCITOs byprogram

Job i CONCITO
Ansøgningsfrist
Stud
Har du interesse i klima og byernes rolle i den grønne omstilling? Er du i gang med en samfundsvidenskabelig, arkitektfaglig eller klimafaglig uddannelse, og har du lyst til at arbejde i CONCITOs program Fremtidens byer? Så er du måske vores nye studentermedarbejder.

CONCITOs byprogram har fokus på byernes rolle i den grønne omstilling. Gennem analyser og formidling med udgangspunkt i den seneste internationale viden dokumenterer og debatterer vi, hvad der kendetegner fremtidens grønne, attraktive og klimarobuste byer – og vejen dertil. Vi har særligt fokus på naturbaseret byplanlægning og bydesign som indgangsvinkel til at koble klima og fysisk planlægning. Vi bidrager også til debatten om klimatilpasning af danske byer og kommuner og er i gang med at udvikle vores internationale portefølje.

Som studentermedarbejder i byprogrammet bliver du en del af et tværfagligt team af dedikerede og sjove fagnørder inden for energi- og miljøplanlægning, klimatilpasning, geografi, byplanlægning og humaniora. Vi arbejder tæt sammen og sætter pris på nysgerrige spørgsmål og faglige diskussioner. 

Dine opgaver vil omfatte:

  • Research og analyseopgaver om fysisk planlægning og klimaindsatsen i byer og kommuner
  • Bidrag til udarbejdelse af præsentationer og skriftlige produkter
  • Praktiske ad hoc-opgaver i forbindelse med tænketræf, webinarer, workshops mv. 
  • Mødeindkaldelser, planlægning og koordinering

Det forventer vi af dig:

  • Du er i gang med en uddannelse med fokus på bæredygtig byplanlægning og/eller klima, det kan fx være fra uddannelser som Sustainable Cities, Landskabsarkitektur og Planlægning, Urbanism & Societal Change eller By og Plan. 
  • Du har stærke analytiske kompetencer og visuelle evner
  • Du formidler godt skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
  • Du arbejder struktureret og trives i et uformelt miljø med masser af engagement  
  • Du har interesse i klimapolitik og byernes rolle i den grønne omstilling

Du får:

  • Et spændende job i en grøn tænketank med store ambitioner på byernes og klimaets vegne
  • Et uformelt arbejdsmiljø med en flad struktur, god stemning og omsorg for hinanden 
  • Støtte fra og sparring med engagerede kollegaer

Praktisk information 

Du vil referere til programchef Anna Esbjørn.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen og tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til din undervisning. Ansøgere med minimum to års studier foretrækkes. Arbejdssted er Læderstræde 20, 1201 København K.

Send din ansøgning og CV til job@concito.dk med titlen ”Student til Fremtidens Byer” senest tirsdag 21. maj 2024 kl. 12.00. Vi afholder samtaler med udvalgte kandidater fredag den 24. maj med henblik på tiltrædelse august 2024.   

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til programchef Anna Esbjørn på telefon +45 30 48 16 34 eller ae@concito.dk

CONCITO betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Om CONCITO

CONCITO er Danmarks grønne tænketank. Vores formål er at medvirke til en mindre udledning af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. CONCITO betyder ”jeg sætter i bevægelse” på latin, og det er, hvad vi ønsker at gøre på klimaområdet. Vi er et af Danmarks største grønne netværk med godt 130 virksomheder, forskere, organisationer og personer som medlemmer. Vi mener, at de klimapolitiske målsætninger kun kan nås gennem et nyt partnerskab mellem politikere, erhvervsliv og borgere – stat, marked og civilsamfund. Derfor er alle sektorer repræsenteret i tænketanken. Vi mener, at klimaproblemerne skal løses internationalt, men at Danmark og Norden bør gå foran. 

Kontakt
Anna
Programchef, Fremtidens byer