CONCITOs Klimaambassade søger grafisk studentermedhjælper

Job i CONCITO
Klimaambassadører
Klimaambassaden søger en studentermedhjælper til grafisk opsætning og layout af undervisningsmaterialer, hjemmeside, plakater og opslag til sociale medier. Du er kreativ, har erfaring med for eksempel Adobe InDesign, Photoshop og andre relevante programmer og vil gerne bidrage til, at danske elever får inspirerende undervisning om klima og bæredygtighed.

Klimaambassaden er den grønne tænketank CONCITOs formidlingsplatform målrettet børn og unge. Gennem oplæg, workshops og undervisningsmaterialer sætter vi tænketankens viden, netværk og anbefalinger i spil og uddanner grundskole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever til at blive fremtidens grønne generationer.

Gennem Klimaambassadens tilbud er mere end 85.000 folkeskoleelever blevet undervist af vores frivillige, og Klimaambassadens digitale undervisningsplatform, Sustainable.dk, har desuden over 1.000.000 besøg.

Om jobbet og opgaverne
Klimaambassaden vokser, og vi søger derfor hjælp til vores grafiske opgaver, som blandt andet består af at: 

  • Være med til at udvikle opsætning og layout af blandt andet undervisningsmateriale, hjemmeside og plakater. For nogle af vores projekter skal det være i tråd med en allerede eksisterende grafisk identitet. I andre projekter er det dig, der skal komme med forslag til den grafiske stil. 
  • Udforme skabeloner til opslag på sociale medier. 
  • Eventuelt redigere billeder og videoer til blandt andet opslag på sociale medier.

Som grafisk medarbejder får du stor indflydelse på, hvordan vores kommunikation og undervisningsmateriale kommer til at tage sig ud visuelt.

Jobstart er senest 1. februar 2021, men gerne før. Stillingen er indtil videre tidsbegrænset til 1. juli 2021, men med mulighed for forlængelse. Den ugentlige arbejdstid er 10-15 timer.

Om dig
Du er i gang med en grafisk uddannelse og tænker i kreative visuelle løsninger. Du har erfaring med Adobes programmer, som InDesign og Photoshop. 

Du skal være selvstændig og ansvarsbevidst og ville tage fat. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger med forskellige fagligheder og skal derfor trives med at være en del af et team.

Ansøgning
Vi håber, du har lyst til at blive en del af Klimaambassaden, hvor vi vægter det sociale miljø højt, tonen er afslappet og diskussionerne mange.

Send din ansøgning med tilhørende CV til projektchef i Klimaambassaden, Synnøve Kjærland, på sek@concito.dk senest den 7. december 2020. Vedhæft gerne din portfolio. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles til projektleder Stefan Bruse thor Straten på telefonnummer 26 14 84 12.

Vi holder til på Kattesundet 4, 4. sal i København K. Du kan læse mere om Klimaambassaden her.

 

Relaterede emner
Kontakt
Synnøve
Programchef, Klimaambassaden
Stefan
Seniorkonsulent, Klimaambassaden