MAINDREAM festival for unge klimainteresserede løb succesfuldt af stablen d. 21.-22. oktober på Ungdomsøen

Nyhed
Gro Selv
Trods stormflod og regn samledes unge fra hele landet til en weekend med workshops, langbordsmiddag, performance, koncert, badeture og sauna.

MAINDREAM 2023 blev afholdt på Ungdomsøen ud fra Københavns kyst, det tidligere Middelgrundsfort, som nu er hjemsted for en aktivitets- og arrangementshub skabt primært for unge i alderen 15-30 år.

Trods århundredets stormflod og voldsomme oversvømmelser i store dele af landet natten forinden, lykkedes det alligevel lørdag formiddag at sejle færgen ud til det lille fort i sundet, hvor vi havde et helt døgn med opfindsomme og inspirerende aktiviteter – alle med klimabevidsthed i centrum.

På workshops i løbet af dagen eksperimenterede vi med upcycling af tøj, gav planter navne, skrev poesi om naturen og forestillede os en positiv fremtid i 2050 trods klimaforandringerne.

Aftentimerne bød på performance, plantebaseret langbordsmiddag og koncert – og for de ekstra friske en tur i Øresund efterfulgt af sauna.

Unge kom fra alle hjørner af landet, blandt andet Thy, Lejre, Fyn og Lolland, og stemningen var høj i de 24 timer, vi tilbragte sammen på Ungdomsøen!

Tjek GRO SELVs Instagram @gro.selv for billeder og videoer af festivalen – på profilen vil vi også dele anbefalinger til naturlitteratur, lækre plantebaserede opskrifter og gode tips om genbrug og upcycling af tøj, så følg med derinde!
Her får du også opdateringer om kommende GRO SELV events. Resten af året sker der ting i Aalborg, Thy, Frederikshavn og Helsingør!

Følg GRO SELV på Instagram: GRO SELV
Følg GRO SELV på Facebook: GRO SELV

Relaterede emner
Kontakt
Mathias
Projektmedarbejder, GRO SELV (på barsel)