VINTERAKADEMI 2023

Event
abz
CONCITO inviterer sammen med BLOXHUB og ERIK arkitekter til VINTERAKADEMI 2023, der i år har fokus på fortællingens kraft og byggeriets rolle i omstillingen til et cirkulært samfund.

VINTERAKADEMI er et tværfagligt akademi for studerende og nyuddannede fra kandidat- og professionsbacheloruddannelser med interesse for byggeri, byudvikling og det bebyggede miljø. 

Årets tema zoomer ind på mod i byggeriet og på hvilke fortællinger og erfaringer der motiverer og inspirerer os til at skifte kurs, råbe op og være nysgerrige på nye metoder, praksisser, materialer. Hvad gør os – de faglige aktører i byggeriet – modige og i stand til at rykke byggeriet i en bæredygtig retning?

Med udgangspunkt i konkrete cases, inspirerende oplæg, diskussioner og workshops dykker vi ned i, hvordan nye krav og rammevilkår påvirker vores praksis, og hvilke muligheder, der er for de mange fagligheder i byggebranchen for at rykke på tingene både inden for social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Deltagere på årets akademi vil møde en række inspirerende personer, der er centrale aktører i samtalen og omstillingen til et grønnere byggeri. Blandt andre Søren Nielsen (Vandkunsten), Frederik Noltenius Busck (CPH:Village), Mette Prag (PLADS), Madeleine Kate McGowan (Stedets væsen/NEXT), Sigge Winther Nielsen (Djøf, Planetary Impact Ventures), Michael Nielsen (Seniorkonsulent CONCITO), Rasmus Taun (STYKKA), Søren Stochholm Nielsen (Worldperfect), Simon Elsborg Nygaard (Bæredygtighedspsykologi), Thomas Fabian Delman (Circle Bank), Vibeke Grupe Larsen (Phd. Danske Arkitektvirksomheder) og mange flere!

VINTERAKADEMI gennemføres for niende gang og foregår i København fra den fra d. 27. - 31. marts 2023. Det er gratis at deltage. Læs mere og ansøg senest d. 21. februar her: https://vinterakademi.dk/ansoeg/

VINTERAKADEMI er et initiativ af CONCITO, som udvikles i partnerskab med BLOXHUB & ERIK arkitekter og støttes af Realdania & Grundejernes Investeringsfond.

Kontakt
Synnøve
Programchef, Klimaambassaden