Ledige pladser på Klimaakademiet

Event
Klimaakademiet
Klimaakademiet har allerede fået mange tilmeldinger til efterårets forløb, men vi har endnu flere pladser til klimainteresserede kandidatstuderende og unge professionelle. Tirsdag den 8.juni holder vi et online infomøde, hvor alle interesserede kan høre mere om forløbet og stille spørgsmål, inden fristen for tilmelding udløber d. 14/6.

Tilmelding til infomødet på linket her  www.klimaakademiet.dk og du modtager en mail med Zoom-link mødet. 

Klimaakademiet er et unikt tværfagligt uddannelsesforløb i klima og bæredygtighed for kandidatstuderende og unge professionelle. Klimakrisen er uoverskuelig for mange. Med Klimaakademiet vil CONCITO og Rethos Academy klæde kandidatstuderende og unge professionelle godt på, så de på deres fremtidige arbejdspladser kan virke som forandringsagenter og her kan dele solid faglig viden, visioner og løsningsforslag til en grøn omstilling af det danske samfund.

Klimaakademi i både Aarhus og København

Klimaakademiet gennemfører to separate og parallelle forløb – et i Århus og et i København. Begge hold skal gennem et fagligt forløb på otte moduler, der følges ved siden af studie eller arbejde. Klimakrisen er mangefacetteret og kræver svar fra mange forskellige fagområder.

Derfor vil undervisningen på Klimaakademiet komme rundt om mange aspekter af udfordringen. Således vil akademisterne modtage undervisning i naturvidenskab, filosofi, psykologi, økonomi, politik, litteratur og kunst med fokus på, hvad de forskellige fag kan bidrage med på klimaområdet. Samtidig forventes deltagerne selv at skulle deltage aktivt gennem modulforberedelse og de øvelser, der indgår som en del af undervisningen.

Initiativet er støttet af Købmand Herman Sallings Fond, og undervisningen finder sted i efteråret 2021.

Relaterede emner